Gena Showalter: The Darkest Prison - Egy regénylakás könyvei Gena Showalter: The Darkest Prison - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:

Gena Showalter: The Darkest Prison

Írta: Gretty | 2012. július 21., szombat | 11:17

Fülszöveg: Once Atlas was the Greek Goddess Nike's slave. Now he is her master. But these sworn rivals destindes to destroy each other will be forced to risk everything for chance at love...

Kezembe akadt, mert...
egyre csak várok és várok a következő LOTU regényre, de csak nem akar megérkezni.

Közös történetünk:
Unaloműzőnek jó volt ez a novella, de azon túl, hogy egy cameo erejéig megjelent Reyes és Danika, valamint szerepelt benne Kronosz, igazából sokat nem adott a komfortérzetemhez.

Nem azt mondom, hogy rossz lett volna, de piszok kevés. Olyan tarka boci volt ez a rész, mert se füle nem volt, se farka.

Ilyen kis torzó
volt ez a sztori is.
Jó, jó, de azért erősen
hiányos.
Atlasz fogságát érintőlegesen ismerhettük meg, ennél fogva a Nikével kibontakozott nagy egymásba szerelmesedés lépcsőfokait is nagy homály övezte.

Mi már ott lépünk be a sztoriba, mikor fordult a kocka.

Atlasz persze egy idióta, mert azzal hergeli a nőt, akibe bele van ájulva, hogy más nővel hetyeg előtte. Niké meg... hát mondjuk ő még vállalható is. És drukkoltam is nekik, csak mire igazán belemelegedtem a dolgokba, ők már összejöttek, és vége volt a novellának.

És a végkifejlet pont azért volt hiteltelen, mert az előzményeket nem ismertük. Csak gyors egymás karjaiba omlottak, és már nyúztuk le a bőrt Atlasz mellkasáról büntetésként. (Egyébként ez a tetoválósdi jó poén volt, tetszett! :))

De ha őszinte akarok lenni, ez csak egy kis ujjgyakorlat lehetett Showalternek, amolyan unaloműző, s bár hálás vagyok, hogy írogat ilyeneket, de inkább regényben gondolkodjon, mert az szeretem tőle igazán.

Ős LOTU-rajongóknak kötelező, egyébiránt kihagyható.

Kiadó: Harlequin/Mira

Értékelés:

Ahonnan beszereztem a novelláskötetet:
buy the book from The Book Depository, free delivery
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

1 megjegyzés:

  1. That's really interesting. Thanks for posting all the great information! Had never thought of it all that way before.

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved