Ördögi nap virrad a katlan mélyén - Játék! - Egy regénylakás könyvei Ördögi nap virrad a katlan mélyén - Játék! - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , , » Ördögi nap virrad a katlan mélyén - Játék!

Ördögi nap virrad a katlan mélyén - Játék!

Írta: Gretty | 2012. szeptember 18., kedd | 10:55

Úgy le vagyok maradva mostanság a blogolással, mint a minimálbérek a nyugati EU tagországokéhoz képest! (Igen, mindenki nagyon jól következtet az alábbi kijelentésből, hogy akkor mégis mivel ütöm el az időmet mostannában...)

Posztírásban adós vagyok még két kiadói körképpel, (Legyen meglepetés, hogy kik lesznek hamarosan bemutatva!) három könyves bejegyzéssel, (Borzongás, Kísértés Rt., Hogyan shoppingoljunk férjet?) számos könyvajánlóval (ne félj svédországi boszorkány-koven, nem menekültök!) és még 22 kérdés is arra vár, hogy megválaszoljam.

De most... most még nem jött el az ideje mindennek.

Ez pillanat most a játéké, méghozzá nem is akármilyené. Na mi jelent meg tegnap, és na mi jelenik meg feltehetőleg a jövő héten?

Ide hallom a hangos kiáltásokat, hogy az Ördögkatlan és az Új nap virrad. :)
Épp ezért a mostani játék nyereményválasztós, azaz a nyertes eldöntheti, hogy a krimi vagy a fantasy áll-e közelebb hozzá. Netán a szívének kedvesebb műfaj ellenében dönt, és beleveti magát az ismeretlenbe?

Ráértek eldönteni!
A játék ma indul, és egészen szeptember 27-én éjfélig tart, hogy éjjel már sorsolhassak, és rohanhassak másnap a postára a nyereménnyel. ;)

A feladat:
Megválaszolni az alábbi kérdéseket.



Persze az is jól jön, ha valaki lájk-képes, mert plusz pontokat lehet vele szerezni nálam. ;)

A lájkolásban remélhetőleg segítséget nyújt majd ez a kis alkalmazás itt lentebb. (Sose használtam még, így ha valaki akkor érzi tutinak a dolgot, hogy manuálisan elvégzett feladatokban hisz, kérem, írja meg az FB nevét e-mailben, kommentben.)

Amiket lájkolni lehet: Cor Leonis Kiadó, Gretty Blogja

a Rafflecopter giveaway

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

0 megjegyzés:

Ne tartsd magadban...

Mondd el bátran a véleményed!

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved